Mandala Create er:

Mandala Create er et tegne-koncept:
Mandala Create er 6-kantede tegneskabeloner og en unik flad tegneplade med en inderramme. Tegnepladen fastholder A4 papir og inderrammen styrer tegneskabelonen, så den ligger korrekt og kan roteres præcist.

Mandala Create er et dansk designet og patenteret tegnekoncept:
Mandala Create er et gennemtænkt tegnekoncept, der er udviklet med fokus på læring, fordybelse og kreativitet.

Mandala Create er kreativ leg med geometri:
Mandala Create er at skabe, det er mønster konstruktion og komposition ved at gentage, kombinere og spejle geometriske former rundt om et midtpunkt.

Mandala Create er ro, fordybelse og koncentration:
Det hurtige flow ved de regelmæssige gentagelser med at tegne, flytte og gentage, skaber en meditativ virkning der giver ro og fordybelse. At holde øje med den samme form, der hele tiden drejer, kræver koncentration.

Mandala Create er visuel læring gennem hånden:
Igennem Mandala Create’s hurtige og systematiske tegneproces får man en god forståelse for symmetriakser, at spejlvende former og får lært at gennemskue hvordan man kan bygge nye mønstre op. Det at man selv fysisk tegner og ser hvad der sker, gør det mere logisk og enkelt for mange at forstå de geometriske sammenhænge.

Mandala Create kan udfordre alle på hver deres individuelle niveau:
For nogen er bare det at gentage 6 former regelmæssigt en udfordring. Andre regner hurtigt ud hvordan de kan få skabt meget komplekse mønstre, hvor formerne fletter sig ind og ud af hinanden.

Mandala Create er succesoplevelser:
Mandala Create er et tegneredskab, der gør det nemt at skabe hurtige og flotte resultater hvorved man får en succes-oplevelse, som fremmer lysten til at udfordre én selv og skabe mere avancerede mønstre.

Mandala Create er skaberglæde:
Med Mandala Create er det selve processen ved at skabe der er tryllebindende og man oplever kombinationsmulighedernes uendelighed, for man kunne jo også have sat en anden form til i stedet for, og man er derfor hurtigt i gang med det næste mønster.

Mandala Create skaber kreativitet:
De enkle regler og regelmæssige gentagelser gør at alle kan skabe et mønster også uden at være kreativ, men de nye former, der opstår, får kreativiteten og fantasien til at blomstre og man bliver inspireret til nye sammensætninger af former og ser pludselig noget der ligner et eller andet som man kan tegne videre på.

Mandala Create er finmotorik:
Den taktile fornemmelse ved rent fysisk at flytte skabelonerne og følge hullernes form med kuglepennen er styrkelse af finmotorikken.

Mandala Create giver rumlig forståelse:
Med Mandala Create lærer man at se former og helheder samt at arbejde struktureret og kreativt.